ALTRES ACTIVITATS DE SWING EN EL MARC DEL FESTIVAL DE JAZZ DE TERRASSA

 

BALL DE PLAÇA: 'SWING AIR'

cartell swing air v3

En el marc del Festival de Jazz de Terrassa, el dissabte dia 9 de març hi haurà ball per començar a escalfar el Swing de cara al 13è Stage dels Terrassahoppers. Per ambientar una mica la festa us demanem que aneu vestits amb roba inspirada en el món de l'aviació i dels viatges dels anys 1930 - 50.

La música anirà a càrrec dels DJ’s de Terrassahoppers.

Dia: dissabte 9 de març de 2019.
Lloc: plaça del Vapor Ventalló.
Horari: de 18:00 a 20:30 hores.
Obert a tothom.

 

CLASSE OBERTA D’ELECTROSWING AL QSPORT

dimarts 12 de març

ElectroSwing

Tal com és habitual, durant els dies del Festival de Jazz de Terrassa farem una activitat oberta a tots els socis del Qsport per agrair-los les facilitats a l’hora d’organitzar el nostre stage. Aquest cop prepareu-vos bé perquè serà una classe d’ELECTROSWING.

L’ELECTROSWING és una dansa individual amb una mescla de charleston/jazz steps i de hip hop de ritmes ràpids a partir d’una fusió de jazz amb base electrònica. Serà una manera divertida de fer exercici. Animeu-vos !

Dimarts 12 de març de 20:45 a 22:15.

Lloc: Sala Zen del Qsport, carrer Sant Gaietà 107.

Professora: ANNA PORTELL.

Obert a tots els socis del  Qsport i a tothom qui sol·liciti una invitació els dies abans en alguna de les mogudes de Terrassahoppers.

 

PÍCNIC JAZZ VALLPARADÍS

DIUMENGE DIA 17 DE MARÇ

No us podeu perdre un dels actes més emblemàtics del Festival de Jazz de Terrassa: el pícnic al Parc de Vallparadís. Ben aviat us podrem oferir informació detallada sobre grups i horaris d'actuació.

picnic jazz

La_Locomotora_Negra.jpg

 

Parc de Vallparadís (Torrent de la Font d’en Sagrera)
De 12:00 a 18:00
Amb espai reservat per a balladors.
Acte gratuït