Classes

Divendres 15 de març  

 classes divendres

 

Dissabte 16 de març

 classes dissabteV2

Llocs:
Hotel Don Cándido, Rambleta del Pare Alegre 98.
Centre Esportiu Qsport, Sant Gaietà 107.

Dies:
divendres 16 de març (vespre) i 

dissabte 17 de març (tot el dia).


El nivell avançat requerirà d’una prova prèvia abans de l’inici de les classes, que es farà a l’Hotel Don Cándido el divendres a les 19:30h.

L'Associació Terrassahoppers es reserva el dret a suspendre qualsevol curs per falta d’inscrits, sempre amb el corresponent preavís als afectats així com el reembossament dels diners de la inscripció, si és el cas.

També es reserva el dret a modificar els horaris de les classes i a canviar alumnes de nivell si és necessari.

No t'ho pensis més...

INSCRIU-T'HI ARA!

 

NIVELLS DEL JTSS 2019

NIVELLS LINDY

  • INTERMEDI. Has fet entre 3 i 5 trimestres de classe. Com que no en tens prou, vas a ballar habitualment per practicar allò que has après. Coneixes els passos bàsics (tant de triples com de kicks) i ets capaç de portar i de seguir els tempos mitjans. En aquest nivell seguiràs progressant, coneixeràs noves formes d'entendre el ball i t'adonaràs de la importància de la tècnica, la connexió i la musicalitat.

  • INTERMEDI-AVANÇAT. Has fet entre 6 i 9 trimestres de classe. Et sents còmode amb un ampli ventall de tempos, tant ràpids com lents, i ets capaç de portar i de seguir en tots aquests tempos i sense greus dificultats. Vas a ballar pràcticament cada setmana. Valores la importància de la tècnica, la connexió i la musicalitat. En aquest nivell podràs millorar el que ja saps, introduir variacions en els passos i gaudir més i millor de la música i de la compenetració amb la parella.

  • AVANÇAT. Has fet més de 9 trimestres de classe, has assistit a diferents workshops internacionals i vas a ballar a tot arreu on pots. Et mous còmodament amb qualsevol tipus de tempo. Tens bons coneixements de tècnica, de connexió i de musicalitat, cosa que et permet disposar d'un repertori propi de variacions. Aquest és el teu nivell si el que busques són nous reptes en el ball.

    (Aquest nivell requerirà d’una prova prèvia abans de l’inici de les classes, que es farà a l’Hotel Don Cándido el divendres a les 19:30h.)

  • Terrassahoppers es reserva el dret de canviar alumnes de nivell

  • En cas de dubte sobre el nivell que us correspon, escriviu-nos un correu per demanar consell.