Classes

Divendres 16 de març  

(Nota : Nivell Intermedi/avançat està complet. Pots fer la inscripció per si hi ha alguna baixa)

 k div2

 

Dissabte 17 de març

 k dis2

Llocs:
Hotel Don Cándido, Rambleta del Pare Alegre 98.
Centre Esportiu Qsport, Sant Gaietà 107.

Dies:
divendres 16 de març (vespre) i 

dissabte 17 de març (tot el dia).

L'Associació Terrassahoppers es reserva el dret a suspendre qualsevol curs per falta de participants i a modificar els horaris en cas de necessitat, sempre amb el corresponent preavís als afectats així com el reembossament dels diners de la inscripció si és el cas.

No t'ho pensis més...

INSCRIU-T'HI ARA!

 

NIVELLS DEL JTSS 2018

NIVELLS LINDY

  • BEGINNERS. Has fet entre 3 i 5 trimestres de classe. Com que no en tens prou, vas a ballar habitualment per practicar allò que has après. Coneixes els passos bàsics (tant de triples com de kicks) i ets capaç de portar i de seguir els tempos mitjans. En aquest nivell seguiràs progressant, coneixeràs noves formes d'entendre el ball i t'adonaràs de la importància de la tècnica, la connexió i la musicalitat.

  • INTERMEDI-AVANÇAT. Has fet entre 6 i 9 trimestres de classe. Et sents còmode amb un ampli ventall de tempos, tant ràpids com lents, i ets capaç de portar i de seguir en tots aquests tempos i sense greus dificultats. Vas a ballar pràcticament cada setmana. Valores la importància de la tècnica, la connexió i la musicalitat. En aquest nivell podràs millorar el que ja saps, introduir variacions en els passos i gaudir més i millor de la música i de la compenetració amb la parella.

  • AVANÇAT. Has fet més de 9 trimestres de classe, has assistit a diferents workshops internacionals i vas a ballar a tot arreu on pots. Et mous còmodament amb qualsevol tipus de tempo. Tens bons coneixements de tècnica, de connexió i de musicalitat, cosa que et permet disposar d'un repertori propi de variacions. Aquest és el teu nivell si el que busques són nous reptes en el ball.

NIVELLS BALBOA

  • INTERMEDI. Has fet un mínim de 3 trimestres de classe, coneixes bé els passos bàsics ( bàsic, paddles, come around, throw out i cross over). Encara et costen els tempos ràpids i vols millorar la teva fluïdesa en el ball social tot aprenent passos nous.

  •  AVANÇAT. Portes molt temps fent cursos regulars, intensius i workshops. Domines bé tots els bàsics, amb variacions. Et sents còmode a la pista de ball amb qualsevol tempo. Ets d’aquells que, quan comencen a sonar determinades cançons de swing, amb tempos característics, de seguida et ve una única paraula al cap: balboa.

En cas de dubte sobre el nivell que us correspon, escriviu-nos un correu per demanar consell.