Professors

Markus rosendal  i  Sandra Klack 

 

Markus Sandra 

Markus ve de Suècia i és professor de ball, ballador i DJ. És especialista en balls de les dècades del 1920 i 1950 i ensenya lindy hop, boogie i claqué, entre altres coses.

Va començar la seva carrera el 1999 com a ballador de competició per a l'equip nacional suec, amb el qual va continuar competint fins al 2010. Des del 2006 ha estat viatjant per tot el món en diversos esdeveniments: des del Herräng Dance Camp (a Suècia), fins a l’Osaka Lindy Exchange (al Japó).

Una altra de les seves facetes té un caràcter més marcadament pedagògic. S’ha dedicat també a viatjar per Suècia, ensenyant als nens del país la dansa i la cultura de la dansa.

Si voleu saber-ne més coses:  http://www.markusrosendal.com/

A la Sandra li agrada viatjar. Ve de Suècia i, malgrat que té por de volar, això no li ha impedit d’actuar i d’ensenyar per tot el món. És una persona inquieta. No en té prou ensenyant i actuant. També organitza workshops de swing i escriu coreografies i les representa en un musical, cada any, amb Mattias Lundmark. I és que... a qui no li agrada cantar, ballar, fer-se vistoses disfresses! Podeu fer-vos-en una idea a http://www.lindychristmas.com.

També li agraden els antics vídeos de swing. En té una gran col·lecció. L’objectiu és estudiar-los i poder ensenyar el que hi ha après. Com a professora, pretén mantenir i perfeccionar l'estil, la bogeria, l'energia i el sentiment del swing de l'edat d'or.

 

gio olla  i  glòria garcia

 

Gio Gloria 

En Gio va començar a ballar als 10 anys i continua amb aquesta afició des d’aleshores. Ja en els seus inicis va participar en competicions de Boogie, fins que va descobrir el Balboa, que ara és la seva gran passió. Actualment viu a Estocolm, on imparteix classes regulars i forma part de l'equip que organitza el “Sweden Balboa Weekend”.

Gaudeix experimentant amb nous moviments i ampliant els límits del ball. És per aquest motiu que moltes persones el recorden per les seves habilitats com a follower. El seu objectiu és deixar que els alumnes desenvolupin el seu propi estil i caràcter en la dansa. Li agrada competir i ha guanyat la competició d’amateurs de l’“All Balboa Weekend”, el Jack'n'Jill en el “Balboa on the Promenade” i el Jack'n'Jill a l’Snowball, entre d’altres. 

Des del 2005 i amb molt d’èxit, la Glòria, ha fet créixer l’afició pel Balboa a la zona de Barcelona. En balla des de 1998. Després d'haver desenvolupat la seva pròpia tècnica d'entrenament, ha estat ensenyant internacionalment des de 2010. Procedent de diversos escenaris de ball –com danses afro-llatines, danses tradicionals espanyoles i solo jazz– ha guanyat títols internacionals de Balboa com: Euro Bal Cup 2011, BOTP Classic Open 2013 i ABW PA 2014.

És membre i líder del grup de solo jazz White Chocolates. També ha estat professora de Balboa i solo jazz des del 2004. Així mateix, és terapeuta de moviment de ball i utilitza diverses tècniques d'anàlisi de moviment en la seva metodologia docent de Balboa.

 

gustav Jakobsson  i   laia Puig

Gustav Laia 

En Gustav ve del món de l’esport i el seu primer contacte amb el Lindy Hop va ser a Herräng. Se’n va enamorar de seguida i des d'aleshores ha dedicat molt de temps a aprendre més coses relacionades amb aquest ball tan increïble. La seva tècnica se centra en el ritme i la continuïtat. Li agrada actuar i competir i ha obtingut premis en esdeveniments com ILHC, ESDC, Lindy Shock i The Snowball.

La Laia va començar a ballar als sis anys i fins als 12 es va dedicar al Ballet, la Dansa Contemorània i el Flamenc. Just després, va començar a practicar i competir en balls de saló. Però als 19 anys va anar amb els seus pares a un ball de Lindy Hop i li va agradar tant que de seguida va començar a aprendre’n i a deixar enrere el balls de saló. S’interessa sobretot en la tècnica per a “followers”, amb la intenció que tinguin un fort ritme i participin activament en el ball. És per això que intenta connectar diversió, ritme i espontaneïtat. Li agrada actuar i competir i ha obtingut premis a Lindy Shock i The Snowball.

Actualment tots dos es dediquen exclusivament a donar classes a Barcelona i treballen constantment per millorar el seu moviment, practicant passos tant de Solo Jazz com de Lindy Hop. Com a parella han guanyat el primer premi a l’Advanced Strictly Division de l'ILHC 2016 i han estat finalistes a l'All-Star Strictly a l'ILHC 2017. Són membres de Brothers and Sisters in Rhythm, grup que va guanyar la competició d'equip a l'ILHC 2017.

[veure video]

 

Hi col·laboren:

LOGOJAZZLogo QSport nou