Normativa dels cursos

Places limitades 
Els grups de classe es formen amb les inscripcions per ordre d'arribada. Quan el curs està complet es tanca i la resta d'inscripcions queden en llista d'espera per si es produeix alguna baixa abans de començar les classes.

 El fet d'haver fet un curs el trimestre anterior no garanteix la plaça, per la qual cosa cal emplenar el formulari d'inscripció el més aviat possible.

 Quan sigui necessari per a la bona marxa dels cursos, sobretot en els nivells superiors, els professors determinaran si es pot passar de nivell o, si escau, es faran audicions.

 

Taxis
Si no pots assistir a classe, comunica-ho a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i buscarem algú que et substitueixi (no hi enviïs ningú pel teu compte).

Per evitar que el taxi s’hi desplaci en va, no faltis a classe.

Si un imprevist finalment t’impedeix d’assistir-hi igualment, digue'ns-ho el més aviat possible per tal que avisem el taxi que ja no és necessari.

 

ACCÉS AL BALL SOCIAL DELS DIMECRES A LA JAZZ CAVA
Per entrar al ball social dels dimecres a la Jazz Cava caldrà abonar 3 euros a taquilla. La recaptació anirà destinada a Jazz Terrassa (https://www.jazzterrassa.org/), l’entitat cultural que ens cedeix el local per a aquesta activitat setmanal.

L’accés al ball serà gratuït per a la gent que tingui el carnet dels Terrassahoppers i per als socis d'Amics de les Arts o de Jazz Terrassa (el Club de Jazz de l'entitat). 

 Aprofitem aquesta ocasió per recordar-te que fer-te soci d'Amics de les Arts (http://amicsdelesarts-jjmm.cat/participa/associat/)  o de Jazz Terrassa (https://www.jazzterrassa.org/ca/node/36659) comporta diversos avantatges, com ara un 30% de descompte en tots els concerts de la Temporada Estable i un 20% en totes les entrades del Festival Internacional que se celebra cada any durant el mes de març.